Get Adobe Flash player

Munkatársaink

Máté Andrea - irodavezető

2000-ben szülésznőként, majd 2004-ben diplomás ápolóként végeztem Győrben a Széchenyi István Egyetem Egészségügyi főiskola karán.
2011 óta a Rétsági Járóbeteg Szakellátó központban asszisztensként dolgozom. Nap mint nap találkozom sok  pácienssel, akiknél olyan betegségek okoznak súlyos problémákat, hosszú ideig tartó munkaképtelenséget, melyek egyszerű, szűrő jellegű vizsgálatokkal könnyen megelőzhetőek lettek volna.
Az általunk szervezett, megelőző jellegű szűrővizsgálatokkal és szakszerű tanácsadással szeretnénk a lakosok szolgálatára lenni, hogy minél tovább egészségesek maradhassanak.
Segítünk eligazodni a sok információ között, milyen is valójában az egészséges életmód. Fontos célkitűzésem, hogy minél több páciensünk elfogadja és elismerje azt a tényt, hogy a test és a lélek harmóniája vezet az egészséges és kiegyensúlyozott élethez.

Bocsárszki Zsuzsanna - EFI munkatárs

Egészségügyi szervezőként végeztem a Szent István Egyetemen, majd desztináció menedzsment szakirányon tanultam a Budapesti Üzleti és Kommunikációs Főiskolán.
Mindig is közel állt hozzám az egészségügy. Fontosnak tartom az egészségmegőrzést és fejlesztést a testi-lelki harmónia és egyensúly megteremtésének és megőrzésének érdekében.
Az EFI-ben azért dolgozom, hogy a programjaink, szűréseink, rendezvényeink által minél szélesebb körben felhívjuk a figyelmet a megelőzés és az egészséges életmód fontosságára és hozzá járuljunk a lakosság életminőségének és egészségi állapotának javításához.